De Kuga PLUG-IN HYBRID : 100% luxe en comfort en nu nog steeds 100% fiscaal aftrekbaar !

17 mei 2023
De Kuga PLUG-IN HYBRID : 100% luxe en comfort en nu nog steeds 100% fiscaal aftrekbaar  

Wees er nog snel bij   ...  Als u bestelt voor 01/07/23 geniet u nog van 100% fiscale aftrekbaarheid over de gehele looptijd van de wagen! 
Wij hebben een ruime stock van direct leverbare Kuga's Plug-in HYBRID...
Onze stock Kuga's : STOCK KUGA PHEV

Benzinemotor in combinatie met elektrisch rijden!

De Kuga PHEV combineert een 2.5 benzinemotor met een 14,4 kWh-batterij, wat een gezamenlijk vermogen geeft van 225pk. U kunt tot 64 km volledig elektrisch rijden, en zelfs 88km in de stad. Met een gemiddeld verbruik van 1,0 liter per 100 km en  een CO²-uitstoot van 22g/km is de Kuga PHEV een ideale bedrijfswagen!
Geen "laadstress" bij lange afstanden met deze Kuga PHEV... U kunt steeds rekenen op de benzinemotor om op terug te vallen. U bepaalt met 1 druk op de knop zelf de aandrijving van de wagen: gecombineerd, volledig elektrisch, elektrische energie opslaan voor later (om in een LEZ te rijden bijvoorbeeld), batterij opladen via de benzinemotor.

Eenvoudig opladen

Thuis laadt u uw Kuga PHEV zeer eenvoudig op met de gewone oplaadkabel: u steekt de traditionele stekker gewoon in het stopcontact om te laden (ongeveer 6u laden bij een volledig lage batterij).
Snel onderweg laden of op het werk kan natuurlijk ook, bij een openbaar laadpunt of een Connected Wallbox (laadpaal). Hier is de laadtijd uiteraard veel kleiner!

100% comfort!

Het interieur van de Kuga PHEV is verrassend ruim en biedt hoogwaardig comfort aan de bestuurder en zijn passagiers. De achterbank is volledig verstelbaar, dus u kunt naar wens uw passagiers extra beenruimte geven of uw kofferruimte vergroten. Dankzij de SYNC3-technologie en Apple Carplay/ Android Auto verbindt u uw smartphone naadloos, voor een optimale communicatie en moeiteloze navigatie. Via de FordPass Connect kunt u het elektrisch bereik van uw wagen nauw opvolgen.  De Kuga PHEV zit ook boordevol slimme veiligheidssystemen!

Onze collectie Mustangs: om van weg te dromen…

25 mrt 2023
Kom ze gerust eens bewonderen in onze toonzaal.

De Mustang is niet zomaar één van de meest in het oog springende modellen van Ford: het is een direct herkenbaar icoon! Hij is stoer, sportief, oogverblindend mooi ... en ook onoverwinnelijk qua snelheid en kracht.

De stylist John Najjar was fan van het gevechtsvliegtuig de P-51 Mustang, vandaar de naam... Hierbij stond het wilde "Mustang"-paard uit het Westen van Amerika symbool voor eigenschappen als vrijheid, onafhankelijkheid en bevalligheid, en natuurlijk ook kracht en snelheid. Daarom draagt elke Mustang met trots het embleem van een galopperend Mustang-paard.

Eenvoudig en vlot een wagen kopen … en zonder extra kosten!

16 jan 2023
En interessante auto gevonden op onze site?
U wil hem graag snel afhalen na enkele dagen?

DAT KAN ZEKER !!

Bij ons verloopt uw aankoop eenvoudig en vlot EN zonder extra kosten!!

Alle prijzen zijn steeds inclusief technische keuring en aanvraag tot inschrijving en ook de wettelijke kit (EHBO-doosje, brandblusser,... ), een grondige opkuisbeurt van interieur & exterieur, de administratieve afhandeling met uw verzekeraar, en een demonstratie van alle functies bij aflevering zijn inbegrepen. Bovendien is de prijs steeds inclusief 1 jaar waarborg!!Bij ons ook GEEN GEDOE met online accounts, reservatiekosten of wachttijden om te komen bezichtigen, ... U komt gewoon langs in onze toonzaal en u kunt meteen vrijblijvend meerdere wagens bekijken én testen.

Dankzij ons uitgebreid advies bent u zeker dat u de juiste wagen kiest.Even alles op een rijtje:


  1. U komt langs om de wagen(s) te bekijken en testrijden. Liefst een seintje vooraf op 0477/728710

  2. Beslist? We vullen samen een bestelbon in en vragen een klein voorschot voor de bestelling

  3. U brengt uw verzekeraar op de hoogte van uw aankoop. Zij mogen ons bellen of mailen, wij hebben hun e-mail adres nodig

  4. Wij passeren uw wagen bij de technische keuring voor verkoop en ontvangen hierbij de “aanvraag tot inschrijving” en carpass

  5. U stort ondertussen het saldo op onze rekening

  6. Wij mailen alle nodige documenten door naar uw verzekeraar, zodat zij de wagen kunnen inschrijven en, indien nodig, een nummerplaat aanvragen. Geen overbodig heen-en-weer rijden!! Uw nieuwe nummerplaat kan gewoon in de garage geleverd worden door BPost en wij zorgen voor een duplicaat (+ €50 voor de 2 nummerplaten)

  7. De wagen wordt door ons nog eens uitvoerig gecheckt en opgepoetst

  8. Als wij het saldo hebben ontvangen op onze rekening, kunt u de wagen komen ophalen. Wij geven u nog een duidelijke uitleg en u kunt vertrekken! 


We kunnen ook geheel vrijblijvend uw aansluiting voor pechverhelping (Touring Business) regelen, in de Benelux of Europa. Zo voorkomt u ook onverwachte kosten bij pech of een ongelukje.

We staan met veel plezier klaar …

20 jan 2022
Als sparen geen optie is en u meteen een wagen nodig hebt, is een (jonge) 2dehandswagen de ideale auto… U bespaart zo al snel duizenden euro’s in vergelijking met een nieuwe wagen. Wij helpen in uw zoektocht naar de perfecte wagen en luisteren naar wat u echt belangrijk vindt: laag verbruik, veiligheid en berouwbaarheid, design, rijplezier, goede prijs/kwaliteit, beperkte onderhouds- en reparatiekosten, …
U zal versteld staan: bij ons is een wagen echt heel betaalbaar!

 

Even wachten? Vraag gerust naar een vervangfiets…

19 mrt 2021
Moet u even wachten voor een onderhoud of herstelling?

Dan kunt u uw tijd aangenaam spenderen door eropuit te trekken... ?‍♀️

Ziet u een rustgevend ritje langs de Leie wel zitten?

Of een ritje naar centrum Waregem en de Markt, op 2km van de garage?

Of snel even naar de supermarkt of de vele winkels vlakbij?

Vraag gerust naar een vervangfiets...

KUGA en PUMA winnen BEST CAR AWARD 2020

12 jan 2021
Kuga en Puma winnen BEST CAR AWARD 2020

AutoGids, een van de meest erkende automobielmedia in België, organiseerde in het najaar van 2020 de eerste editie van zijn Best Car Awards. Een verkiezing waarbij de stemmen van de redactie van het magazine werden verzameld, maar ook van professionele journalisten van buiten de organiserende partij, evenals de mening van het grote publiek. Deze eerste editie belichtte de beste auto's in elk van de 9 gevestigde categorieën, om het voor potentiële kopers gemakkelijker te maken hun weg te vinden.

Beloond met twee overwinningen en twee tweede plaatsen, onderscheiden de FORD wagens zich opnieuw door hun dynamische kwaliteiten, hun veelzijdigheid, hun pragmatisme en hun prijs-prestatieverhouding.

In de categorie Small SUV, won de PUMA voor zijn brandstofefficiëntie en het praktische nut van zijn MegaBox, terwijl het grote publiek het design prees.

De KUGA won bij de Family SUV met zijn motorenaanbod, de beschikbare uitrustingen, zijn connectiviteit en zijn prijs-prestatieverhouding.

De FOCUS werd tweede in de categorie Compact Medium door zijn veelzijdigheid.

Ook de FIESTA eindigde op een mooie tweede plaats in de categorie City Cars omwille van zijn dynamische kwaliteiten en prijs.

 

 

Gebruik onze “outdoor lounge”

1 dec 2020
Onze TOONZAAL is OPEN 

Onze stock wagens is aangevuld en wij stellen ze graag aan u voor.

Maak uw AFSPRAAK voor een bezoekje aan onze toonzaal of voor de werkplaats op 0477/728710

U kunt gebruik maken van onze nieuwe OUTDOOR PICK-UP ZONE met lounge (verwarmd)
Gelieve alle veiligheids- en hygiënevoorschriften te respecteren... ️

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen.
Draag zorg voor uzelf en voor elkaar! ❤️
Team Garage Teirlynck

Op zoek naar je eerste wagen? Kom gerust eens bij ons langs…

1 jul 2020
Eindelijk je rijbewijs op zak, diploma in de hand ?, eerste job, … tijd voor je eigen auto! ? ?
Kom gerust eens langs: bij ons is een wagen echt heel betaalbaar!
Ben je jonger dan 25 jaar?? Dan krijg je GRATIS 1 jaar pechverhelping bij Touring* ? bij aankoop van een wagen tussen 19/06 en 31/07. Zo voorkom je ook onverwachte kosten bij pech of een ongelukje… ?

Vraag ernaar bij de bestelling of afhaling van jouw wagen!!
* 1 jaar TBS Benelux Vehicle