Trots op onze nominatie als “Trends Gazelle 2024”…

9 jan 2024

Wat een fantastische erkenning om een nominatie als “Trends Gazelle 2024” in de wacht te slepen…


Wij zijn 1 van de 250 grootste groeibedrijven in West-vlaanderen!

De voorbije jaren zijn wij uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een gevestigde waarde in de sector van autohandel met een mooie toonzaal vol prachtwagens…

Dankzij durf en passie en de gedrevenheid van onze medewerkers konden wij dit realiseren en een stevige groei neerzetten. Maar au fond blijven we een echt familiebedrijf en dat vertaalt zich in duurzame relaties met onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Wij zijn dan ook bijzonder trots op deze nominatie… een extra beloning voor ons harde werk.


Hierbij zetten we graag onze werknemers in de bloemetjes, die dagelijks vol enthousiasme het beste van zichzelf geven.

Teamwork makes the dreamwork! We zijn ontzettend trots op ons GT-team!

Daarnaast bedanken we ook onze gewaardeerde klanten voor het vertrouwen en onze leveranciers voor de fijne en efficiënte samenwerking.


We kijken al uit naar 2024 …Aan iedereen een fijn eindejaar en een gelukkig en gezond 2024!!

Eenvoudig en vlot een wagen kopen … en zonder extra kosten!

15 nov 2023
En interessante auto gevonden op onze site?
U wil hem graag snel afhalen na enkele dagen?

DAT KAN ZEKER !!

Bij ons verloopt uw aankoop eenvoudig en vlot EN zonder extra kosten!!

Alle prijzen zijn steeds inclusief technische keuring en aanvraag tot inschrijving en ook de wettelijke kit (EHBO-doosje, brandblusser,... ), een grondige opkuisbeurt van interieur & exterieur, de administratieve afhandeling met uw verzekeraar, en een demonstratie van alle functies bij aflevering zijn inbegrepen. Bovendien is de prijs steeds inclusief 1 jaar waarborg!!Bij ons ook GEEN GEDOE met online accounts, reservatiekosten of wachttijden om te komen bezichtigen, ... U komt gewoon langs in onze toonzaal en u kunt meteen vrijblijvend meerdere wagens bekijken én testen.

Dankzij ons uitgebreid advies bent u zeker dat u de juiste wagen kiest.Even alles op een rijtje:


  1. U komt langs om de wagen(s) te bekijken en testrijden. Liefst een seintje vooraf op 0477/728710

  2. Beslist? We vullen samen een bestelbon in en vragen een klein voorschot voor de bestelling

  3. U brengt uw verzekeraar op de hoogte van uw aankoop. Zij mogen ons bellen of mailen, wij hebben hun e-mail adres nodig.

  4. Wij passeren uw wagen bij de technische keuring voor verkoop en ontvangen hierbij de “aanvraag tot inschrijving” en carpass.

  5. U stort ondertussen het saldo op onze rekening

  6. Wij mailen alle nodige documenten door naar uw verzekeraar, zodat zij de wagen kunnen inschrijven en, indien nodig, een nummerplaat aanvragen. Houd zeker ook uw mailbox in de gaten, want wij sturen u de "aanvraag tot inschrijving" via email als wij geen gegevens hebben van uw verzekeraar. Geen overbodig heen-en-weer rijden!! Uw nieuwe nummerplaat kan gewoon in de garage geleverd worden door BPost en wij zorgen voor een duplicaat (+ €50 voor de 2 nummerplaten)

  7. De wagen wordt door ons nog eens uitvoerig gecheckt en opgepoetst

  8. Als wij het saldo hebben ontvangen op onze rekening, kunt u de wagen komen ophalen. Wij geven u nog een duidelijke uitleg en u kunt vertrekken! 


We kunnen ook geheel vrijblijvend uw aansluiting voor pechverhelping (Touring Business) regelen, in de Benelux of Europa. Zo voorkomt u ook onverwachte kosten bij pech of een ongelukje.

Onze collectie Mustangs: om van weg te dromen…

25 mrt 2023
Kom ze gerust eens bewonderen in onze toonzaal.

De Mustang is niet zomaar één van de meest in het oog springende modellen van Ford: het is een direct herkenbaar icoon! Hij is stoer, sportief, oogverblindend mooi ... en ook onoverwinnelijk qua snelheid en kracht.

De stylist John Najjar was fan van het gevechtsvliegtuig de P-51 Mustang, vandaar de naam... Hierbij stond het wilde "Mustang"-paard uit het Westen van Amerika symbool voor eigenschappen als vrijheid, onafhankelijkheid en bevalligheid, en natuurlijk ook kracht en snelheid. Daarom draagt elke Mustang met trots het embleem van een galopperend Mustang-paard.

De winter is op komst… is uw wagen er klaar voor?

15 dec 2022
Denk tijdig aan het winteronderhoud van uw wagen, zo gaat uw steeds veilig de weg op...
* controle van de staat van de ruitenwissers
* check-up van vloeistofniveaus, o.a. antivries
* controle van de batterij

VELIG DE WEG OP MET WINTERBANDEN !!

Met winterbanden heeft uw wagen meer grip op de weg, zeker als die nat, bevroren of besneeuwd is
Informeer vrijblijvend naar de prijs van geschikte winterbanden - wij stockeren uw zomerbanden gratis

 

We staan met veel plezier klaar …

20 jan 2022
Als sparen geen optie is en u meteen een wagen nodig hebt, is een (jonge) 2dehandswagen de ideale auto… U bespaart zo al snel duizenden euro’s in vergelijking met een nieuwe wagen. Wij helpen in uw zoektocht naar de perfecte wagen en luisteren naar wat u echt belangrijk vindt: laag verbruik, veiligheid en berouwbaarheid, design, rijplezier, goede prijs/kwaliteit, beperkte onderhouds- en reparatiekosten, …
U zal versteld staan: bij ons is een wagen echt heel betaalbaar!

 

Even wachten? Vraag gerust naar een vervangfiets…

19 mrt 2021
Moet u even wachten voor een onderhoud of herstelling?

Dan kunt u uw tijd aangenaam spenderen door eropuit te trekken... ?‍♀️

Ziet u een rustgevend ritje langs de Leie wel zitten?

Of een ritje naar centrum Waregem en de Markt, op 2km van de garage?

Of snel even naar de supermarkt of de vele winkels vlakbij?

Vraag gerust naar een vervangfiets...

KUGA en PUMA winnen BEST CAR AWARD 2020

12 jan 2021
Kuga en Puma winnen BEST CAR AWARD 2020

AutoGids, een van de meest erkende automobielmedia in België, organiseerde in het najaar van 2020 de eerste editie van zijn Best Car Awards. Een verkiezing waarbij de stemmen van de redactie van het magazine werden verzameld, maar ook van professionele journalisten van buiten de organiserende partij, evenals de mening van het grote publiek. Deze eerste editie belichtte de beste auto's in elk van de 9 gevestigde categorieën, om het voor potentiële kopers gemakkelijker te maken hun weg te vinden.

Beloond met twee overwinningen en twee tweede plaatsen, onderscheiden de FORD wagens zich opnieuw door hun dynamische kwaliteiten, hun veelzijdigheid, hun pragmatisme en hun prijs-prestatieverhouding.

In de categorie Small SUV, won de PUMA voor zijn brandstofefficiëntie en het praktische nut van zijn MegaBox, terwijl het grote publiek het design prees.

De KUGA won bij de Family SUV met zijn motorenaanbod, de beschikbare uitrustingen, zijn connectiviteit en zijn prijs-prestatieverhouding.

De FOCUS werd tweede in de categorie Compact Medium door zijn veelzijdigheid.

Ook de FIESTA eindigde op een mooie tweede plaats in de categorie City Cars omwille van zijn dynamische kwaliteiten en prijs.