fbpx
Written by Sofie

Eenvoudig en vlot een wagen kopen … en zonder extra kosten!

En interessante auto gevonden op onze site?
U wil hem graag snel afhalen na enkele dagen?

DAT KAN ZEKER !!

Bij ons verloopt uw aankoop eenvoudig en vlot EN zonder extra kosten!!
Alle prijzen zijn steeds inclusief technische keuring en aanvraag tot inschrijving en ook de wettelijke kit (EHBO-doosje, brandblusser,… ), een grondige opkuisbeurt van interieur & exterieur, de administratieve afhandeling met uw verzekeraar, en een demonstratie van alle functies bij aflevering zijn inbegrepen. Bovendien is de prijs steeds inclusief 1 jaar waarborg!!
Bij ons ook GEEN GEDOE met online accounts, reservatiekosten of wachttijden om te komen bezichtigen, … U komt gewoon langs in onze toonzaal en u kunt meteen vrijblijvend meerdere wagens bekijken én testen.
Dankzij ons uitgebreid advies bent u zeker dat u de juiste wagen kiest.
Even alles op een rijtje:
  1. U komt langs om de wagen(s) te bekijken en testrijden. Liefst een seintje vooraf op 0477/728710
  2. Beslist? We vullen samen een bestelbon in en vragen een klein voorschot voor de bestelling
  3. U brengt uw verzekeraar op de hoogte van uw aankoop. Zij mogen ons bellen of mailen, wij hebben hun e-mail adres nodig.
  4. Wij passeren uw wagen bij de technische keuring voor verkoop en ontvangen hierbij de “aanvraag tot inschrijving” en carpass.
  5. U stort ondertussen het saldo op onze rekening
  6. Wij mailen alle nodige documenten door naar uw verzekeraar, zodat zij de wagen kunnen inschrijven en, indien nodig, een nummerplaat aanvragen. Houd zeker ook uw mailbox in de gaten, want wij sturen u de “aanvraag tot inschrijving” via email als wij geen gegevens hebben van uw verzekeraar. Geen overbodig heen-en-weer rijden!! Uw nieuwe nummerplaat kan gewoon in de garage geleverd worden door BPost en wij zorgen voor een duplicaat (+ €50 voor de 2 nummerplaten)
  7. De wagen wordt door ons nog eens uitvoerig gecheckt en opgepoetst
  8. Als wij het saldo hebben ontvangen op onze rekening, kunt u de wagen komen ophalen. Wij geven u nog een duidelijke uitleg en u kunt vertrekken! 

We kunnen ook geheel vrijblijvend uw aansluiting voor pechverhelping (Touring Business) regelen, in de Benelux of Europa. Zo voorkomt u ook onverwachte kosten bij pech of een ongelukje.