Garage Teirlynck is een modern onafhankelijk garagebedrijf met familiaal karakter. Dankzij onze 45 jaar ervaring en specialisatie in Ford, kunnen wij u een optimale en betaalbare service garanderen inzake onderhoud en herstelling van uw wagen. Zo krijgt u bij ons dezelfde service als in een merkgarage, maar u merkt wel duidelijk het prijsverschil en dat is mooi meegenomen! Wij staan garant voor een uitstekende service aan een betaalbare prijs!

ONZE SERVICE

Onderhoud & herstellingen

U kunt bij ons terecht voor alle onderhoud en herstellingen. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw wagen in optimale conditie te houden en hebben steeds een groot aantal onderdelen en wisselstukken in voorraad. Bij elk onderhoud controleren we uw wagen uitvoerig op eventuele gebreken en in samenspraak met u bekijken we wat al dan niet vervangen moet worden. We maken er een punt van om steeds te zoeken naar de beste en goedkoopste oplossing voor elk probleem!

Plaatsen trekhaak of parkeersensoren

Heeft u een trekhaak nodig of vindt u parkeren zonder parkeersensoren niet zo eenvoudig? Afhankelijk van uw budget en wensen maken wij een gepast voorstel. In no time plaatsen wij de trekhaak of parkeersensoren op uw wagen. U zult versteld staan dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn!

Airco onderhoud

Voor een optimale werking is het belangrijk het aircosysteem van uw wagen goed te laten onderhouden. Wij zorgen ervoor dat uw climatisatie perfect blijft werken door desinfectie van de leidingen en het vervangen/aanvullen van koelgas.

Bandenservice

Dankzij onze grote voorraad banden en winterbanden kunt u bij ons steeds de geschikte banden vinden voor uw wagen, overeenstemmend met uw rijgedrag en budget. De juiste keuze van kwalitatieve banden is namelijk zeer belangrijk en kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn! Bij de wissel van zomer- en winterbanden kunt u steeds uw banden gratis bij ons laten stockeren.

Herstellen of vervangen autoruit

Is uw autoruit gebarsten? Wij zorgen voor de vervanging van uw autoruit tegen een heel schappelijke prijs. Een sterretje laat u ook best zo snel mogelijk herstellen. Zo voorkomt u dat het sterretje in een barst verandert. Een sterretje kleiner dan een muntstuk van €2 kunnen wij meteen herstellen in onze werkplaats.

Overname bij aankoop nieuwe of tweedehandswagen

Wenst u bij aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen uw huidig voertuig van de hand te doen? We nemen graag deze zorg van u over: u kan vrijblijvend uw wagen aan ons overlaten voor een gunstige prijs.

U kunt uw wachttijd aangenaam spenderen in het winkelcentrum of de eetgelegenheden op wandelafstand van de garage.