fbpx
Written by Sofie

De Kuga PLUG-IN HYBRID : 100% luxe en comfort en nu nog steeds 100% fiscaal aftrekbaar !

De Kuga PLUG-IN HYBRID : 100% luxe en comfort en nu nog steeds 100% fiscaal aftrekbaar  

Wees er nog snel bij   …  Als u bestelt voor 01/07/23 geniet u nog van 100% fiscale aftrekbaarheid over de gehele looptijd van de wagen! 
Wij hebben een ruime stock van direct leverbare Kuga’s Plug-in HYBRID…
Onze stock Kuga’s : STOCK KUGA PHEV

Benzinemotor in combinatie met elektrisch rijden!

De Kuga PHEV combineert een 2.5 benzinemotor met een 14,4 kWh-batterij, wat een gezamenlijk vermogen geeft van 225pk. U kunt tot 64 km volledig elektrisch rijden, en zelfs 88km in de stad. Met een gemiddeld verbruik van 1,0 liter per 100 km en  een CO²-uitstoot van 22g/km is de Kuga PHEV een ideale bedrijfswagen!
Geen “laadstress” bij lange afstanden met deze Kuga PHEV… U kunt steeds rekenen op de benzinemotor om op terug te vallen. U bepaalt met 1 druk op de knop zelf de aandrijving van de wagen: gecombineerd, volledig elektrisch, elektrische energie opslaan voor later (om in een LEZ te rijden bijvoorbeeld), batterij opladen via de benzinemotor.

Eenvoudig opladen

Thuis laadt u uw Kuga PHEV zeer eenvoudig op met de gewone oplaadkabel: u steekt de traditionele stekker gewoon in het stopcontact om te laden (ongeveer 6u laden bij een volledig lage batterij).
Snel onderweg laden of op het werk kan natuurlijk ook, bij een openbaar laadpunt of een Connected Wallbox (laadpaal). Hier is de laadtijd uiteraard veel kleiner!

100% comfort!

Het interieur van de Kuga PHEV is verrassend ruim en biedt hoogwaardig comfort aan de bestuurder en zijn passagiers. De achterbank is volledig verstelbaar, dus u kunt naar wens uw passagiers extra beenruimte geven of uw kofferruimte vergroten. Dankzij de SYNC3-technologie en Apple Carplay/ Android Auto verbindt u uw smartphone naadloos, voor een optimale communicatie en moeiteloze navigatie. Via de FordPass Connect kunt u het elektrisch bereik van uw wagen nauw opvolgen.  De Kuga PHEV zit ook boordevol slimme veiligheidssystemen!